Főoldal
Katalógus

MAGUNKRÓL

     Nálunk nem csupán jól hangzó szlogen az ügyfélközpontuság !

Ha egyedi elképzelései vannak a terméke csomagolása területén, ha ipari vagy háztartási csomagolóanyagot keres, vagy netán reklámtáskát szeretne, kérem írja meg vagy hívjon, hogy a cégünk szakemberei segíthetsenek Önnek.

A Lutrix kft. ipari és háztartási csomagolóanyagok, fóliák, valamint reklámtáskák gyártásával, feldolgozásával, nyomdázásával foglalkozik. Termékeinket LDPE, HDPE, BOPP, PP anyagokból készítjük.           

      Cégünk minőség és környezetirányítási rendszert vezetett be és hatékonyan müködtet.
Célunk, hogy minőségileg a legmegfelelőbb, külön ügyfelekre szabott termékeket állíthatsunk elő.

      Fontosnak tartjuk ügyfeleink igényeit, véleményét, elvárásaikhoz rugalmason alkalmazkodunk.
Gyártási tevékenységünket, folyamatosan fejlesztjük és oly módon végezzük, hogy megóvjuk a környezetet, valamint dolgozóink egészségét, biztonságát.

Azt szeretnénk, hogy hamarosan Ön is az elégedett ügyfeleink között szerepeljen.

 

MINŐSÉG ÉS KÖRNYEZETI POLITIKA

     A cég vezetősége kiemelt figyelmet szentel a saját minőségpolitikájának. Figyelembe véve az egyre növekvő piaci versenyhelyzetet a csomagolóipar területén, tudatában vagyunk annak, hogy az elkövetkező időszakban a termékeink legfőbb jellemzőjének a minőségnek kell lennie.

Következésképpen a LUTRIX Kft. célja az, hogy:

  • alkalmazottai az ügyfelek kívánságainak, igényeinek legjobban megfelelve teljesítsék a megrendeléseket, az ügyfelek elégedettsége érdekében,
  • növelje piaci részesedését és biztosítsa hosszú távú piacon maradását,
  • megfelelő költség csökkentés mellett hatékonyan működjön,
  • a termékek minőségével és a tevékenységére vonatkozó, a környezetvédelemmel kapcsolatos jogszabályok legmesszebb menő betartása, 
  • a környezeti hatások csökkentése az erőforrások gazdaságos felhasználása, a felhasznált veszélyes anyagok és készítmények gondos kezelése, a hulladékok csökkentése és a környezetbarát technológiák alkalmazása révén, 
  • a környezeti teljesítmény folyamatos fejlesztése, a jelentős környezeti tényezők felügyelet alatt tartásával és a környezetszennyezés megelőzése elvét alkalmazva. 

 

Céljaink elérése érdekében törekszünk a vevői és egyéb követelmények teljesítésére, a SR EN ISO 9001:2008 és a SR EN ISO 14001:2005  szabványoknak megfelelöen bevezetett és fenntartott minőség és környezetközpontú irányítási rendszer eredményességének folyamatos fejlesztésére.

Az LUTRIX Kft. Vezetősége biztosítja a minőségi és környezeti politikához való hozzáférést a nyilvánosság számára.

 

 

Agyagfalva   Hegyi Imre
2009.02.02.   Ügyvezető igazgató
Naptár