HOMEPAGE
CATALOG

DESPRE NOI

     Sânteți în căutare de : de ceva unic pentru ambalarea produselor, sau vreți să aveți sacoșe de reclamă personalizate,  atunci sunteți la adresa potrivită.
Problemele dvs, s-au terminat! Gata !

     Compania  Lutrix  S.R.L. este specializată în producerea, prelucrarea şi tipărirea materialelor de ambalaj industrial şi casnic, respectiv sacoşe de reclamă. Produsele noastre se fabrică din polietilenă şi prolipropilenă din tipurile HDPE, LDPE, BOPP   şi PP.

Misiunea noastră principală este producerea și livrarea unor produse de calitate superioară, personalizate, executate conform cerintelor clientilor.

Totdeauna ținem cont de părerea clientului și oferin soluții pentru rezolvarea problemelor.

Compania noastră a implementat și menține un sistem de management al calității și de mediu.
Am vrea să deveniți în cel mai scurt timp clientul nostru fidel.

 

POLITICA REFERITOARE LA CALITATE ȘI  DE MEDIU

      Implementarea propriei politici referitoare la calitate şi la mediu de calitate, se bucură de o atenţie deosebită din partea echipei manageriale. Având în vedere concurenţa şi specificul activităţilor în domeniul ambalajelor din mase plastice, suntem conştienţi că în perioada care urmează caracteristica cea mai importantă a produselor noastre trebuie să fie calitatea.

Prin urmare, misiunea organizaţiei noastre este:

  • Realizarea unor produse din mase plastice conform solicitărilor clienţilor în vederea obţinerii unui grad ridicat de satisfacţie a acestora,
  • Creşterea cotei de piaţă şi asigurarea pe termen lung a prezenţei pe piaţă,
  • Funcţionarea eficace a organizaţiei prin reducerea costurilor.
  • Conformarea cu legislaţia şi cu reglementările de mediu şi din domeniul calităţii aplicabile activităţilor noastre.
  • Reducerea impacturilor asupra mediului prin utilizarea economică a resurselor, gestionarea minuţioasă a materialelor şi substanţelor periculoase, reducerea deşeurilor rezultate din activitatea organizaţiei şi aplicarea tehnologiilor ecologice
  • Îmbunătăţirea performanţelor de mediu, prin controlul şi influenţarea aspectelor semnificative de mediu identificate, prin adoptarea unui comportament preventiv faţă de poluarea mediului.

     Această misiune dorim să o realizăm prin implementarea şi menţinerea sistemului de management al calităţii şi de mediu în conformitate cu SR EN ISO 9001:2008 şi SR EN ISO 14001:2005 şi îmbunătăţirea continuă a eficacităţii acestuia.

Conducerea S.C. LUTRIX S.R.L. asigură disponibilitatea politicii sale referitoare la calitate şi mediu pentru public.

 

Lutiţa   Director executiv
02.02.2009.   Hegyi Imre
CALENDAR